Dacian Ciolos, o gura de aer proaspat in mocirla in care se scufunda scena politica romaneasca: lumea se poate schimba in momentul ”cand fiecare dintre noi ne vom implica in a schimba lucrurile din jurul nostru in bine!”

468

Fostul premier Dacian Ciolos spune ca lumea se poate schimba in momentul cand fiecare dintre noi ne vom implica in a schimba lucrurile din jurul nostru in bine, scrie aktual24.ro.

Intr-un mesaj pentru 174 Reasons to Smile, un proiect autohton despre motivele care ne fac sa zambim, Dacian Ciolos spune ca „Zambetul, fie el interior sau exterior il gasim rasfirat in lumea in care traim si pierdut printre problemele cotidiene.

Cand sunt oameni care din dorinta de a face bine il scot cu incapatanare la lumina, capata o alta valoare”.

Iata mesajul integral al lui Dacian Ciolos:

„”Zambetul este starea de bine pe care o caut si in care incerc sa fac lucrurile, pentru ca fara starea aceasta de bine nu suntem noi insine, si atunci inspre fondul acesta de bucurie vine si zambetul. Zambetul , cred ca este o stare naturala a omului si doar in starea aceasta suntem creatori si suntem noi insine.

Nu am vazut pe nimeni sa creeze intr-o stare de tristete, sau oricum, creatia respectiva care nu este facuta intr-o stare de bine nu inalta. Este adevarat, fiecare dintre noi trecem prin momente mai mult sau mai putin placute, prin dificultati, dar revin la ideea de mai inainte, nu am vazut pe nimeni iesind dintr-o stare dificila cand este trist sau atunci cand este suparat. Daca starea de bucurie produce zambet, atunci cand zambim putem sa intram intr-o stare de bucurie care ne aduce ideea salvatoare prin care de multe ori gasim solutia sa iesim din situatia dificila in care ne aflam.

Altfel spus, zambetul este cel care rupe cercul vicios al tristetii, al iluziei si cercul vicios al dificultatilor! Lumea se poate schimba in momentul cand fiecare dintre noi ne vom implica in a schimba lucrurile din jurul nostru in bine”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos