Dacian Ciolos, previziune sumbra pentru PSD! „Va continua sa scada simtitor. Cetatenii s-au trezit, nu mai accepta incompetenta, coruptia, hotia, minciuna si lipsa bunului-simt!”

361

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca exact cei care vorbesc despre dezbinarea si ura din societatea romaneasca au provocat-o. ”Societatea a ajuns dezbinata din cauza celor care tin captive in saracie, de zeci de ani, zone ale tarii noastre dominate de baroni locali”, sustine Ciolos, adaugand ca procentul PSD la viitoarele alegeri va continua sa scada simtitor. ”Cetatenii s-au trezit, nu mai accepta incompetenta, coruptia, hotia, minciuna si lipsa bunului-simt”, mai spune Ciolos care cere coalitiei sa renunte la guvernare, daca chiar doreste binele poporului.

”Observ, in ultima vreme, din ce in ce mai multe atacuri, murdare si nefondate, la adresa mea si a PLUS, venite tocmai din partea celor care reclama, in spatiul public, dezbinarea, ura si interesele care, sustin ei, au pus stapanire pe Romania. Am un mesaj pentru ei: poporul roman intelege pe deplin realitatea si jocurile politice ale celor care incearca, cu orice pret, sa ramana la putere. Cetatenii s-au trezit, nu mai accepta incompetenta, coruptia, hotia, minciuna si lipsa bunului-simt cu care cei de la PSD au incercat, de-a lungul timpului, sa-i obisnuiasca”, a scris, sambata seara pe Facebook, Dacian Ciolos.

Potrivit acestuia, ”societatea a ajuns dezbinata din cauza celor care tin captive in saracie, de zeci de ani, zone ale tarii noastre dominate de baroni locali”.

”Da, in 2016 am fi putut realiza mult mai multe lucruri daca PSD nu ne-ar fi pus piedici la tot pasul. PSD, care a dat pe banda rulanta pensii speciale si a luat, intr-un mod total iresponsabil, decizii populiste. Ei asta fac si acum, de cand au ajuns la guvernare. Romanii au inceput sa vada adevarul si sa inteleaga tot ceea ce se intampla in tara lor. Rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai este graitor in acest sens. Iar procentul PSD la viitoarele alegeri va continua sa scada simtitor, pe masura ce oamenii vor realiza ca sunt mintiti si tinuti in saracie de incompetenta si hotia celor aflati acum la putere. Cetatenii romani pot trai in pace si in liniste si pot opri aceasta dezbinare”, a mai scris Ciolos.

Acesta cere coalitiei PSD-ALDE sa plece de la guvernare.

”Voi, cei care nu faceti altceva decat sa jucati murdar si sa lansati atacuri lipsite de orice urma de veridicitate, daca chiar vreti binele Romaniei, puteti da o mana de ajutor, plecand de la guvernare”, a mai scris Ciolos.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos