Loading...
Daddy are un nou dusman si un plan amplu pentru a-l extermina! Prin mainile cui vrea Dragnea sa ”execute” postul Realitatea TV? – Circul Politic

Daddy are un nou dusman si un plan amplu pentru a-l extermina! Prin mainile cui vrea Dragnea sa ”execute” postul Realitatea TV?

Surse din conducerea ANAF si PSD au declarat marti seara pentru Realitatea TV despre presiunile teribile pe care Liviu Dragnea le face asupra colaboratorilor, in efortul sau de a determina inchiderea postului nostru de televiziune.

Teodorovici, Misa, SOV si Schwarzenberg, printre cei folositi impotriva primei televiziuni de stiri din Romania.

La nivelul ANAF este de notorietate ca principalul motiv pentru schimbarea Mirelei Calugareanu a fost tocmai refuzul de a executa dispozitiile lui Dragnea, iar aducerea ca nou sef a fostului ministru Ionut Misa ar fi o masura prin care Dragnea spera sa forteze mana ministrului Eugen Teodorovici, fiind cunoscuta relatia de adversitate dintre acesta si Ionut Misa.

Surse din conducerea PSD ne au declarat ca una dintre conditiile numirii fiecaruia dintre cei doi a fost legata de obligativitatea de a gasi metode pentru oprirea functionarii Realitatea TV.

Un alt canal prin care Dragnea face presiuni publice asupra Realitatea este reprezentat de catre doi fosti implicati in activitatea Realitatea, Sorin Ovidiu Vantu si respectiv Elan Schwarzenberg.

Cu SOV, aflat azi in puscarie si in fata altor condamnari viitoare, Dragnea tine legatura prin cunoscutul avocat M.N., care i a reprezentat pe cei doi in procese.

Relatia lui Dragnea cu Elan Schwarzenberg este veche, evreul dat in urmarire generala si refugiat in Israel fiind considerat „bidonul” afacerilor lui Dragnea din Brazilia. Celor 2 mentionati mai sus Dragnea le-a promis sprijin in justitie in perioada urmatoare, in schimbul pozitiilor publice anti Realitatea TV.

Sursa: realitatea.net

Daddy are un nou dusman si un plan amplu pentru a-l extermina! Prin mainile cui vrea Dragnea sa ”execute” postul Realitatea TV? was last modified: martie 28th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close