Jurnalistul Mircea Marian confirma ca Dragnea si liderii PSD au decis, duminica, sa dea o ordonanta de urgenta pe Justitie, tip OG 13/2017. Marian Marin afirma ca Dancila s-a speriat de posibilele implicatii penale, insa a fost fortata sa accepte.

„Da, este adevarat ca ieri, la o reuniune informala a PSD, s-a decis sa se dea o ordonanta de urgenta pe Justitie, tip OG 13/2017. Vasilica D. s-a speriat – s-a speriat de posibile implicatii penale, nu neaparat de impactul extern – dar au amenintat-o si se pare ca a acceptat, desi a plecat foarte agitata din sedinta. Dupa ce vor da ordonanta, vor organiza un mega-miting in care poporu isi va exprima `sustinerea nemarginita`. Dragnea nu mai are rabdare”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Chestionat despre o posibila ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale, Liviu Dragnea si-a facut cruce.

Premierul Viorica Dancila a infirmat, luni, inaintea sedintei CExN al PSD, zvonurile aparute in spatiul public potrivit carora ar intentiona sa demisioneze din fruntea Executivului, Liviu Dragnea afirmand ca aceasta va ramane in functia de prim-ministru ”cel putin” pana in 2020.

”Nu, nici vorba de asa ceva. As fi curioasa sa aflu si eu (de unde au pornit zvonurile – n.r.), ca de la mine in niciun caz”, a spus premierul Viorica Dancila, intrebata daca zvonurile aparute in spatiul public, potrivit carora intentioneaza sa demisioneze din functia de prim-ministru, sunt adevarate.

Sursa: aktual24.ro