”Daddy” Dragnea luat peste picior de Basescu: ”Nu are minte pentru politica la nivel mare. El poate face politica doar in Teleorman!”

563

Fostul președinte Traian Băsescu a intervenit telefonic în emisiunea Irinei Pătraru de pe B1TV pentru a comenta scandalul intern din PSD care a dus la retragerea sprijinului politic acordat guvernului și la refuzul premierul Sorin Grindeanu de a demisiona, scrie b1.ro.

„Stupiditatea acestei întâmplări pleacă din stupiditatea acestui Dragnea care nu are minte pentru politica la nivel mare. El poate face politică în Consiliul Județean Teleorman. Eu sunt furios pentru ce a făcut ca gest politic nu că mă prăpădesc de grija lui Grindeanu, că și Grindeanu a venit ca un slugoi.  A acceptat să fie adus de mână, împins în sala de ședință de guvern de Tăriceanu și de Dragnea. Nu scotea două vorbe să nu spună marele nostru președinte Liviu Dragnea.

Deci a venit cum a venit, dar procedura pe care a aplicat-o Dragnea în interese personale este inadmisibilă, nu poți să schimbi un guvern în felul acesta. S-ar crea un precedent care arată cât de jos poate să coboare politica românească”, a comentat Traian Băsescu.

„În PSD predomină slugile care fug după stăpân”. Traian Băsescu, atacuri puternice la Liviu Dragnea: „Nu are minte pentru politica la nivel mare”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos