”Daddy” Dragnea, pe culmile fericirii ca si-a gasit premierul pereche: ”Relatia noastra nu e bazata pe dragoste sau prietenie, ci doar pe rezultate!”

Liviu Dragnea l-a lăudat pe premierul Mihai Tudose și s-a arătat încrezător că Executivul va recupera întârzierile.

„E prematur, perioada e foarte scurtă, dar pe Mihai Tudose îl ştiu, nu l-am descoperit în ziua în care l-am propus. E un om care munceşte, e un om pragmatic, sper să-şi menţină nivelul, îi pune la treabă pe miniştri şi este preocupat să se recupereze întârzierile. Şi încep să apară semne bune. Deci cred că va fi bine”, a declarat șeful PSD la Antena 3, citat de stiripesurse.ro.

Dragnea a mai spus că în seara învestirii le-a transmis miniștrilor că relația cu el va evolua în funcție de performanțele pe care le vor avea: ”Eu le-am spus că relaţia dintre mine şi ei nu va fi una bazată pe dragoste sau prietenie, ci doar pe rezultate. Sigur că nu suntem duşmani, dar dincolo de afecţiune, vor prima rezultatele”.

”Daddy” Dragnea, pe culmile fericirii ca si-a gasit premierul pereche: ”Relatia noastra nu e bazata pe dragoste sau prietenie, ci doar pe rezultate!” was last modified: august 1st, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre