Daddy o ia pe urmele lui Ceaușescu: nu suportă criticile, vrea numai cuvinte de laudă, așa că a INTERZIS prezența echipei Realitatea TV la Congresul PSD!

196

Realitatea TV este interzisă la Congresul PSD. Oficialii partidului au informat juraliştii Realitatea TV, miercuri seara, că postul nostru nu are acces în interiorul Sălii Palatului, acolo unde se desfășoară întâlnirea social-democraților.

Motivul? Spațiul este prea mic pentru a putea permite și accesul postului nostru. În schimb, toate celelalte televiziuni pot intra în clădire.

Edward Pastia, directorul executiv al Realitatea TV, a explicat că este de-a dreptul şocant ceea ce se întâmplă. „Nu ni s-a pus că ar exista vreo restricţie până acum, vorbim de Sala Palatului, nu de Teatrul Mic, vorbim de un mini-studio nu de un platou de televiziune”, a spus acesta, adăugând că Realitatea TV este o televiziue care şi-a făcut treaba şi a informat corect cetăţenii.

„Mi se pare ruşinos”, a spus Edward Pastia.

„Ni s-a comunicat că nu avem voie nici la şedinţa tehnică de vineri. Vom sta afară, vom relata de afară, cu ajutorul reporterilor Realitatea TV. Anul trecut toate televiziunile au avut loc, acum a venit prea mică Sala Palatului. Aşa ştiu ei să facă jocurile în comunicare. Este greu să mai spui ceva, să tragi o concluzie. În atâţi ani de carieră nu m-am întâlnit cu asemenea situaţie”, a afirmat directorul executiv al Realitatea TV.

Edward Pastia: Spaţiul de la Sala Palatului este imens

Acesta a mai spus că reporterii Realitatea TV au fost anunţaţi că nu mai există spaţiu pentru ca să ne montăm un mini-studio întrucât sunt prea mulţi delegaţi. „nu ne-a venit să credem. Spaţiul de la Sala Palatului este imens. Delegaţii vor sta în sală, nu pe hol. Ne gândim să depunem o sesizare, nu mi se pare deloc în regulă ce face PSD. Cum ca o televiziune de ştiri să fie interzisă la un asemenea eveniment?”, a declarat Edward Pastia.

Cătălin Rădulescu: Nu cred că o televiziune care ne critică nu trebuie lăsată să transmită

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a afirmat, la Realitatea TV, că nu i se pare normal ceea ce i se întâmplă. „Nu mi se pare normal, nu cred că o televiziune care ne critică nu trebuie lăsată să transmită, asta e punctul meu personal de vedere”, a precizat acesta.

Nicolae Bănicioiu: Cred că a fost o decizie luată în pripă

Şi Nicolae Bănicioiu, primul lider social-democrat care şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte executiv, a comentat înformaţia.

„Nu ne face bine nouă, ca partid, interesul este sa meargă cat mai bine Congresul, părera mea este ca Liviu Dragnea nu ştie despre această problemă, cred că a fost o decizie luată în pripă, de oameni de la nivel inferior. (…) Sper să nu fie o dovadă de servilism, punctul meu de vedere este că nicio televiziunem, oricât de antipatică ne-ar fi, nu trebuie interzisă, nu este înţelep pentru partid,” a spus Bănicioiu.

Adrian Dobre: Nu mai are loc în incinta Sălii Palatului

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a afirmat că realitatea este în felul următorul: „aveţi dreptul şi este preferat să participaţi”.

„Pot participa reporterii, cameramanii cu camere, carul de transmisiune în direct, dar nu mai este loc pentru un mini-studiu pentru că sunt deja cinci mini-studiouri. Nu găsesc eu loc pentru, nu pot eu să extind eu Sala Palatului. Puteţi să trimiteţi carul, dar pentru mini-platoul nu mai are loc în incinta Sălii Palatului”, a mai spus acesta.

Sursa: realitatea.net