Loading...
Daddy vrea mai multă liniște pe moșie, așa că anunță ce se ve întâmpla cu ”proștii” care scriu ”tot felul de prostii” despre PSD! – Circul Politic

Daddy vrea mai multă liniște pe moșie, așa că anunță ce se ve întâmpla cu ”proștii” care scriu ”tot felul de prostii” despre PSD!

Liviu Dragnea este revoltat de jurnalistii care anunta ca in PSD urmeaza executii, pe care ii catalogheaza drept „prosti”.

„Nu facem executii in PSD (…) Eu nu imi dau seama ce se va intampla cu prostii astia care tot anunta lucruri ca se intampla in PSD si apoi nu se intampla”, a spus Dragnea, vineri, la Parlament.

Intrebat la cine se refera, liderul PSD a spus ca vede „tot felul de site-uri obscure”, dar si „unii” pe care ii urmarea si el in trecut, insa acum scriu „tot felul de prostii”.

Totodata, Dragnea a anuntat ca luni va avea loc o sedinta a Biroului Permanent National si miercuri o reuniune a Comitetului Executiv.

Sursa: ziare.com

Daddy vrea mai multă liniște pe moșie, așa că anunță ce se ve întâmpla cu ”proștii” care scriu ”tot felul de prostii” despre PSD! was last modified: februarie 9th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close