Dan Barna, in vizorul Departamentului pentru Lupta Anti-Frauda dupa dezvaluirile Rise Project!

443

Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda verifica contractele lui Dan Barna, dupa investigatia Rise Project, anunta site-ul de investigatii pe pagina de Facebook.

„Proiectele de incluziune sociala pe bani europeni, care implica firma lui Dan Barna, sunt verificate acum la Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda.

Doua dintre ele („SES-am deschide-te” si „Biblioteca bunelor practici”) au intrat in cercetari preliminare dupa articolul nostru de marti.

Primul, implementat in tandem cu CJ Alba, a inclus croitoria condusa de sora lui Barna si o tipografie capusata sistematic. In al doilea, esuat complet, compania lui Barna a fost beneficiar direct.

Al treilea, „Punti Comunitare”, se afla deja sub investigatia DLAF. Parteneri cu CJ Alba si aici, Barna si Jaliu au finantat din banii contribuabilului european o casa de productie devalizata intre timp si o baza sportiva modernizata cu resurse destinate persoanelor defavorizate”, se arata pe pagina de Facebook a Rise Project.

Dan Barna le-a explicat colegilor de partid, intr-o discutie video pe un grup inchis, ca investigatia Rise Project nu dezvaluie nimic compromitator despre el si nu-l afecteaza cu nimic. Imaginile au devenit publice dupa ce fragmente audio ale discutiei au fost prezentate de Rise Project.

Site-ul Rise Project a publicat marti o serie de dezvaluiri referitoare la prezidentiabilul USR, Dan Barna. Potrivit publicatiei, Dan Barna, presedintele partidului care a initiat campania „Fara Penali” in functii publice, este supervizorul senin al unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

„Ia uitati ce belsug se intrevede”, le spunea Dan Barna angajatilor sai, pe mail, cand ii anunta ca vin banii din afacerile sociale derulate pe bani europeni.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos