Dan Barna, surprins cu Victor Ponta la masa! Prima reactie a liderului USR

358

Presedintele USR, Dan Barna, si Victor Ponta, seful Pro Romania, s-au intalnit la Bruxelles, fiind fotografiati impreuna la o masa. Fotografia a fost postata de Ponta pe pagina sa de Instagram.

Dan Barna a explicat ulterior pe Facebook de ce se afla cu Victor Ponta la masa la o cafenea din Bruxelles.

Liderul USR spune ca a avut o „discutie de 15 minute” cu Victor Ponta in care i-a cerut fostului prim-ministru sprijinul in Parlament pentru votarea motiunii de cenzura şi a lui Peter Eckstein-Kovacs in functia de Avocat al Poporului.

„Da, am discutat despre aceste subiecte pentru ca sunt doua teme pentru care avem nevoie de toate voturile Opozitiei si este normal sa vorbim intre noi. Nu am negociat, nu am facut si desfacut guverne, nu am vandut pielea ursului din padure. I-am spus ca e de dorit ca pozitia anti PSD pe care o declara public sa fie urmata si de niste fapte (si voturi) concrete”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Reactia lui Ponta

„Adevaratii SECURISTI au aratat la televizor o poza de la o cafenea din interiorul Parlamentului European in care ma aflam alaturi de liderul USR Dan Barna / fac precizarea ca exact la aceeasi masa am avut discutii cu multi alti reprezentanti ai PSD si PNL dar securistii au dat doar poza cu Barna / indiferent de propaganda si minciuni noi consideram ca in Europa suntem toti romani si trebuie sa luptam impreuna pentru binele Romaniei! Bine ca suntem in Europa unde oamenii au dialog – nu in Uniunea Sovietica unde se cred unii!

Ps – daca vreti poze “picante” va dau eu poza din momentul in care m-am intalnit cu Traian Basescu la intrarea in Parlamentul European! Este chiar haioasa! Vreti Securistilor?”