Dan Diaconescu este sigur ca va intra in turul II la prezidentiale!

661

14 dan diaconescu prezidentialeDan Diaconescu este sigur ca va intra in turul II la viitoarele alegeri prezidentiale, alaturi de Crin Antonescu, fata de care, spune Diaconescu, are un mare avantaj: doarme mult mai putin.

Dan Diaconescu este increzator ca va lua cel putin 20% in primul tur al viitoarelor alegeri prezidentiale.

„Eu nu pot pierde locul doi, pot pierde finala, sunt un tip realist. Vad ceea ce se intampla, politicienii care au jefuit sunt rasplatiti cu voturi. In finala voi fi oricum, e greu ca pe locul doi sa vina candidatul ARD sau PDL. Eu voi lua, presupun, in jur de 20-30%. Daca mergem pe ce s-a intamplat la Targu Jiu, eu pot sa iau 33%, acolo unde eu am stat si oamenii au vazut ca eu candidez”, a spus Dan Diaconescu la Romania TV.

Fondatorul PPDD se simte pregatit: face meditatii si doarme mult mai putin decat contracandidatul sau.

„Cine ma mediteaza…sunt oameni din strainatate, care imi dau aceste sfaturi, ma invata ce se intampla bine in alte state. Eu ma voi lupta in finala cu Crin Antonescu. Am avantajul ca eu dorm putin, iar el doarme foarte mult”, a mai spus Diaconescu.

Dan Diaconescu se asteapta ca partidele sa apeleze la candidati-surpriza pentru prezidentiale.

„Sa nu va mirati daca domnul Basescu va candida pe lista USL, si asa are pactul ala. Pe lista PDL ar putea sa fie Adrian Nastase, ar putea sa fie un candidat la presedintie. Nu e exclusa varianta ca PDL sa mearga cu un USL-ist celebru”, a completat fondatorul PPDD.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos