Dan Diaconescu la iesirea din sediul DNA: Fostul sef al OPSPI, Remus Vulpescu este labil psihic

565

Dan Diaconescu s-a prezentat, la DNA, insotit de doi avocati, spunand ca nu stie pentru ce a fost chemat la Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

La iesirea din sediul DNA, Dan Diaconescu a declarat ca fostul sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu „este labil psihic”.

Intrebat in legatura cu plangerea lui Remus Vulpescu facuta impotriva sa Diaconescu a declarat:

„Vorbim de un om cu serioase labilitati psihice care si-a dat si demisia si a recunoscut gafele si ilegalitatile in acel caz si care, impreuna cu Victor Ponta, a inchis Oltchimul in 22 august, inainte de a-l vinde, pentru a-l vinde pe nimic”.

„Eu le-am organizat un flagrant delict ca vroiau sa vanda pe trei milioane de euro unui polonez, pe numele lui Zaremba. Acum sa vedem decizia DNA, daca ei vor folosi acest flagrant impotriva lui Victor Ponta, ar fi o premiera frumoasa sa avem un prim-ministru in functie arestat. Daca nu, dupa 10 decembrie vom avea un al doilea prim-ministru ce va ajunge la inchisoare langa Adrian Nastase”, a mai spus Dan Diaconescu, contracandidatul lui Victor Ponta la Camera Deputatilor, in Colegiul 6 din Targu Jiu.

Dan Diaconescu a declarat la iesirea de la DNA, ca a aflat continutul plangerii formulate impotriva sa legate de licitarea actiunilor Oltchim, urmand a reveni in fata procurorilor dupa ce reclamatia sa se va conexa cu cea a lui Remus Vulpescu.

In 19 noiembrie, Dan Diaconescu a fost convocat pentru a da o declaratie cu privire la participarea sa la licitatia referitoare la privatizarea Oltchim.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos