Dan Diaconescu VS Gigi Becali: Prostii se uita si il voteaza pe Diaconescu! Vezi VIDEO

685

Eurodeputatul Gigi Becali a declarat, ca numai prostii il urmaresc pe patronul OTV Dan Diaconescu la emisiunile televizate: „E baiat destept, dar minte foarte mult. face propaganda ordinara. Cand il vad, schimb postul”.

„Dan Diaconescu face circ cu voi si crede ca va castiga electoral. N-o sa castige prea mult electoral. Dan Diaconescu este baiat destept si ar fi un bun manager. El minte foarte mult si nu cred ca are nevoie, dar la ora asta risca… tot circul asta… Eu unul, care il iubeam pe Dan Diaconescu, cand il vad acum, dau pe alt program. Jur! Nu mai vreau sa vad circul asta, batjocura pe care o face. (…) Ma deranjeaza circul asta pe care il face in Romania. E prietenul meu, m-a ajutat, nu am sa ma cert cu el, dar nu imi place circul asta. Recunosc, Dan Diaconescu mi-a fost aproape cand mi-a fost greu, dar sa nu o luam razna!”, a declarat Becali.

In replica, patronul OTV, prezent in platoul emisiunii „Romania in 60 de minute”, i-a transmis lui Gigi Becali faptul ca el nu va inceta sa-l ajute la nevoie: „Daca din nou va fi arestat de Traian Basescu, eu iarasi o sa-mi pun pielea in saramura ca sa-l scot din inchisoare. Daca lumea il va critica, eu permanent il voi ajuta. Si pe Becali si pe Vadim si pe toti care ma critica. Ii stimez pe toti. (…) Circul a fost facut de domul Ponta.”

Numai ca, eurodeputatul Becali a intervenit din nou pentru a-l acuza pe Diaconescu de „propaganda ordinara”.

„Nu mai ma intereseaza pe mine ce face Dan. Propaganda ordinara se condamna, este penala? Nu e penala, de-asta si face. El se distreaza cu voi ca e prea inteligent si iti bate joc de noi toti. De mine nu, ca eu nu ma mai uit la el. Sunt idiot sa mai ascult ce zice Dan…? Prostii se uita la el. Nu-l mai bagati in seama daca face propaganda ordinara! Dar e si o chestiune de batjocura la adresa poporului roman ce face el, tot sa-l vada cu minciunile lui in continuare asa… Nu se poate chiar asa! Cei 10% care voteaza PPDD si se uita la el sunt prosti. Nu ca sunt prosti, sunt vai de mama lor, oameni de buna credinta, oameni care nu stiu de capul lor, habar n-au”, a afirmat Gigi Becali.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos