Dancila a vrut sa-si spele imaginea in fata poporului, in schimb s-a facut din nou de tot rasul! Priviti disperarea din ochii tutei cand nu poate sa raspunda la o intrebare simpla!

505

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni seara, la Romania TV, ca Guvernul va finaliza pentru Euro 2020 toate cele trei stadioane – Dinamo, Rapid si Giulesti. Dancila a revenit si a precizat ca cel de-al treilea stadion este cel de la Arcul de Triumf, dupa ce moderatorul i-a atras atentia ca Rapid si Giulesti inseamna acelasi lucru.

Intrebata daca pana la Campionatul European de Fotbal din 2020 vor fi finalizate cele trei stadioane, premierul Viorica Dancila a raspuns: „Se vor face. Ati vazut ca deja sunt trei stadioane care se fac: Dinamo, Rapid si…”. Dupa o pauza de cateva secunde, in care a cautat disperata ajutor de la consilieri, ea precizat: ”Giulestiul, Dinamo, Rapid si Giulesti”.

Dupa ce moderatorul i-a atras atentia ca stadionul echipei Rapid este Giulestiul, Viorica Dancila a spus: ”Dinamo, Giulesti si Arcul de Triumf, cel de rugby. Se fac cele trei stadioane”.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos