Dancila, fortata de Ciolacu sa renunte la doi ministri! „Ii dau votul meu cu conditia sa faca ordine in Guvern”

310

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, pune presiune pe Viorica Dancila cu putin timp inaintea congresului si ii cere sa dea afara cel putin doi ministri. El a refuzat sa ii nominalizeze, insa ar putea fi vorba de cei doi apropiati ai lui Liviu Dragnea, Carmen Dan si Petre Daea.

„La intalnirea de la Neptun i-am spus dnei prim-ministru ca ii acord votul meu cu o singura conditie, ca a doua zi dupa congres sa nu mai tina cont de nimeni, inclusiv de mine, ca sunt si lider local, si sa faca ordine in Guvern, sa arate mai transparent si mai competent. In primul rand o remaniere si chiar niste discutii pana in detaliu. Aici ma refer numai la posturile politice si la reprezentarea politica pana in teritoriu.

(…) Ca opinie personala, cel putin doua remanieri se impun intr-un timp foarte scurt. Sunt colegii mei. Nu vreau sa intru in detalii”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu a fost in conflict cu Liviu Dragnea si a fost marginalizat in partiod. Cel mai probabil, el se referea la singurii ministri dragnisti care au ramas in guvern: Carmen Dan si Petre Daea, ambii cu o imagine foarte proasta in randul electoratului.

„PSD e un partid mare. In prezent, atmosfera este vie in PSD, intr-adevar, vine dupa un cartonas galben al electoratului. (…) Toata lumea incearca sa se pozitioneze”, a mai spus Ciolacu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos