Dancila intoarce armele impotriva lui Dragnea! Marioneta din fruntea Guvernului ar putea sa fie propulsata in fruntea PSD!

81

Surse din PSD, citate de jurnalistii de la g4media.ro, anunta ca rebelii din PSD intentioneaza sa o propuna pe Viorica Dancila presedinte interimar al partidului pana cand se va organiza un nou congres. Dancila ar fi de acord cu acest senariu, mai ales ca a aflat ca Dragnea i-a intins mai multe capcane cu ajutorul consilierei Anca Alexandrescu.

Propunerea de inlocuire a lui Dragnea cu Dancila ar figura la punctul doi al scrisorii initiate de gruparea Stanescu – Badalau, iar la primul punct ar fi solicitarea ca Liviu Dragnea sa se retraga de la sefia partidului.

Jurnalistii de la g4media.ro mai spun ca tabara anti-Dragnea mizeaza pe faptul ca Viorica Dancila a fost extrem de deranjata de zvonurile ca seful sau de partid a incercat sa alimenteze imaginea negativa prin intermediul consilierei Anca Alexandrescu. Dancila ar fi aflat din interiorul partidului ca Anca Alexandrescu ar fi pus-o intentionat in situatii jenante de protocol.

Mai mult, Dancila e nemultumita de presiunile constante ale lui Liviu Dragnea pentru promovarea unei ordonante de urgenta pentru amnistie si gratiere. Asa cum G4Media.ro a scris in repetate randuri, Viorica Dancila a refuzat constant sa dea ordonanta ceruta de Dragnea.

In acest moment, scrisoarea initiata de Paul Stanescu si Niculae Badalau ar fi semnata de circa 15-20 de presedinti de organizatii judetene si de sector, potrivit surselor G4Media.ro. Pe langa semnaturile stranse deja, ar mai exista si alti presedinti dispusi sa sustina demersul, numai ca acestia ar fi lideri interimari de filiala, care pot fi oricand schimbati din functie de Liviu Dragnea.

Sursa: g4media