Dancila o comite din nou! „Grad de handicap grav, mintal, psihic, SIVA … aaa SIDA”

Premierul Viorica Dancila a pronuntat gresit ”SIDA” in timpul sedintei de Guvern de joi, insa s-a corectat imediat. „Este vorba despre persoanele care detin un certificat de incadrare in grad de handicap grav sau accentuat fizic, vizual, auditiv, mintal, psihic, SIVA … aaa SIDA sau boli grave” – a spus Viorica Dancila.

Premierul a facut aceste declaratii in contextul unui anunt referitor la faptul ca toate persoanele cu grad de handicap grav sau accentuat, indiferent de tipul acestuia, vor beneficia de un spor de 15 % la salariul de baza pentru activitatea desfasurata, in cadrul programului normal de lucru.

La inceputul lunii septembrie, Viorica Dancila a explicat de ce face greseli de exprimare

“Da, poate ca am gresit. Este o presiune imensa, este o oboseala imensa. incerc impreuna cu colegele si colegii din Cabinet sa facem cat mai multe lucruri si poate, de multe ori din neatentie sau pe fondul oboselii, am facut greseli si poate voi mai face, dar va asigur de un lucru – nu o sa gresesc niciodata in deciziile pe care le voi lua pentru Romania si pentru romani si cred ca acesta este lucrul important”, a spus Dancila.

Dancila o comite din nou! „Grad de handicap grav, mintal, psihic, SIVA … aaa SIDA” was last modified: septembrie 20th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close