Dancila se viseaza mare comisareasa la Bruxelles! Asta-i functia cu care o ademeneste Daddy in schimbul ordonantei!

205

Surse convergente au anuntat, luni, ca Liviu Dragnea intentioneaza sa forteze Guvernul sa adopte o noua ordonanta pe justitie. Initial, Dancila s-a speriat si a refuzat, spunand chiar ca este dispusa sa demisioneze. Insa Dragnea a intors-o din drum cu o promisiune.

Potrivit jurnalistei Ioana Ene Dogioiu, Dragnea i-a promis lui Damcila postul de comisar european din partea Romaniei in schimbul ordonantei.

„Razboiul (privind revocarea lui Kovesi – n.red.) e departe de final si este menit, in opinia mea, sa creeze mai mult o perdea de fum in spatele careia sa se dea marile lovituri. Surse politice sustin ca Liviu Dragnea nu s-a impacat cu o posibila condamnare in prima instanta si o preseaza pe Viorica Dancila sa dea o noua OUG 13, promitandu-i in schimb ca o face comisar european. Ceea ce, in conditiile date, pare cat se poate de credibil”, a scris Dogioiu pe ziare.com.

Informatii in acelasi sens au fost difuzate de Realitatea TV si de jurnalistii Cristian Pantazi (g4media.ro) si Mircea Marian (Newsweek Romania).

„Da, este adevarat ca ieri, la o reuniune informala a PSD, s-a decis sa se dea o ordonanta de urgenta pe Justitie, tip OG 13/2017. Vasilica D. s-a speriat – s-a speriat de posibile implicatii penale, nu neaparat de impactul extern – dar au amenintat-o si se pare ca a acceptat, desi a plecat foarte agitata din sedinta. Dupa ce vor da ordonanta, vor organiza un mega-miting in care poporu isi va exprima `sustinerea nemarginita`. Dragnea nu mai are rabdare”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Sursa: aktual24.ro