Dancila si-a tras un consilier pe probleme sociale cu alura de interlop! Ilie Mario Rafael, aghiotantul bun la toate a lui Codrin Stefanescu

166

Premierul Viorica Dancila l-a desemnat drept consilier pe probleme sociale pe Ilie Mario Rafael, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Fost sef de cabinet al lui Codrin Stefanescu, acesta a coordonat bodyguarzii care l-au escortat pe Liviu Dragnea atunci cand seful PSD a fost asteptat de protestatari cand a iesit de la un termen la Inalta Curte.

Decizia numarul 267 din 1 octombrie 2018, publicata in Monitorul Oficial, prevede „numirea domnului Ilie Mario Rafael in functia de consilier de stat pe probleme sociale in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului’.

Ziarul Adevarul publica in noiembrie 2017 mai multe detalii despre cel care acum e noul consilier al Vioricai Dancila.

„Este aghiotantul bun la toate, ii rezolva lui Codrin toate problemele, cum a fost si cea de la Inalta Curte, cand trebuia sa-l scoata de acolo pe Dragnea. Mario Rafael are si o sala de culturism in Rahova, asa ca nu i-a fost greu sa gaseasca imediat niste baieti din cartier”, explicau atunci sursele citate de Adevarul.