Daniel Constantin: din octombrie, guvernul PSD-ALDE trage obloanele – ”Romania risca sa ramana fara bani de functionare!”

497
Declaraţia sa nu poate trece neobservată, deoarece afirmă nişte lucruri foarte grave, şi anume: Există riscul ca România să nu mai aibă, în luna octombrie, resurse financiare pentru funcţionare, a declarat astăzi, Daniel Constantin într-o conferinţă de presă susţinută la Reşita, informeaza evz.ro.

Iată ce a spus politicianul în acestă conferinţă: „Am tras o concluzie şi am tras şi un semnal de alarma. Concluzia este că, din punct de vedere economic, nu ne îndreptam către lucruri prea frumoase, chiar dacă indicatorii arată bine la acest moment. Semnalul de alarmă este legat de faptul că, din luna octombrie, România riscă să rămână fară bani de funcţionare”.

Politicianul a mai declarat că  după doar opt luni de guvernare, oamenii sunt extrem de dezamăgiti, făcând raportul între ceea ce s-a promis şi ceea ce s-a realizat, iar dezamăgirea nu se răsfrânge doar asupra PSD sau a celor de la ALDE, ci a întregii clase politice” a mai spus Daniel Constantin.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos