Daniel Constantin e pe aceeasi lungime de unda cu Ponta in privinta scandalului dintre guvern si coalitia PSD-ALDE: ”Nu am auzit o tampenie mai mare ca un partid aflat la guvernare sa-si sacrifice propriul guvern!”

275

Daniel Constantin, fondatorul partidului „Pro România”, fost ministru al Mediului în Guvernul Grindeanu, este pe aceeaşi lungime de undă cu Victor Ponta în privinţa scandalului dintre Guvern şi Coaliţia PSD-ALDE.

Potrivit fostului copreşedinte ALDE, schimbarea lui Grindeanu ar fi o tâmpenie, iar în realitate este vorba despre ambiţii personale de supremaţie, scrie stiripesurse.ro.

„Fac politică de peste 10 ani dar nu am auzit o tâmpenie mai mare ca asta, ca un partid aflat la guvernare să își dea singur cu stângul în dreptul, să își bată joc de votul oamenilor și să își sacrifice propriul guvern. Nu înțeleg ce i se reproșează lui Sorin Grindeanu, care sunt aceste erori majore și întârzieri în aplicarea acestui prea-slăvit program de guvernare, piatra de temelie a domnului Dragnea. Nici măcar mult disputata modifcare a Codurilor Penale nu i se poate imputa. Este la Parlament.

Legea Salarizării – îmi amintesc că Liviu Dragnea și Tăriceanu au stabilit că va trece prin Parlament, unde a ieșit scandal după amendamentele depuse. Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții – știu că este tot la Parlament. Deci nu văd care este problema PSD-ului cu propriul guvern și cu Sorin Grindeanu în special.

În toată această dezbatere generată de PSD văd numai ambiții personale de supremație, ambiții care au fost și în ALDE și care au dus la scindarea partidului. Probabil că asta se va întâmpla și în PSD dacă se va merge pe aceeași linie ca până acum. Regret!”, scrie Daniel Constantin pe Facebook.