Daniel Constantin l-a dat de gol pe Tariceanu: „obiectivele personale mai presus de orice”! Tariceanu e dispus sa rupa colaborarea cu PSD, daca nu va fi sprijinit sa candideze la prezidentiale!

433

Copreşedintele ALDE, Daniel Constantin, a prezentat la Jurnalul de Seară de la Digi24 un scenariu surprinzător. Călin Popescu Tăriceanu ar putea fi dispus să rupă colaborarea cu PSD, dacă nu va fi sprijinit să candideze la prezidenţiale. Şeful Senatului a refuzat să comenteze afirmaţiile. 

Tăriceanu și colegii lui au spus într-o ședință că planul ar putea fi acela ca, într-o perioadă de timp, să iasă de la guvernare, dacă nu obțin acord pentru candidatura la preşedinție și să construiască o platformă care să-l propulseze. Eu îmi doream o relație de patru ani, ca să implementăm programul de guvernare, nu să ne atingem obiectivele personale și apoi să ieșim”, a spus Daniel Constantin la Jurnalul de Seară. 

În replică, președintele Senatului a spus că să răspundă acestor comentarii este sub nivelul său.

Ştiţi ce se întâmplă, nu sunt dispus să fac niciun fel de comentarii pe subiectul Daniel Constantin pentru că ar însemna din partea mea să cobor mult prea jos”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, anunta Digi24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos