Daniel Constantin se leapada definitiv de Tariceanu: ”Nu are principii, nu e om de calitate. S-a schimbat radical dupa preluarea puterii!”

317

Daniel Constantin, copreședintele proiectului politic Pro România, a afirmat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că nu dorește să mai colaboreze cu Cătălin Popescu Tăriceanu. Acesta  a vorbit și despre relația cu Victor Ponta, care a ar fi una foarte bună.

‘Nu am și nu voi mai avea niciodată vreo relație cu domnul Tăriceanu, pentru că ne separă foarte multe lucruri. Știți cum se spune: Dă-i omului puterea ca să vezi cu adevărat cine este. Eu am avut o relație bună și cu domnul Tăriceanu și cu domnul Dragnea înainte de a se prelua guvernarea. În momentul în care au început să controleze Guvernul, Parlamentul, s-au schimbat radical și mi-am dat seama că ne separă principiile, iar eu plec la drum cu oameni care au principii. Acesta este motivul pentru care m-am separat de domnul Tăriceanu.

Eu nu pot să abandonez oameni, iar domnia sa nu are niciun regret, niciodată. Eu nu pot să promovez oameni care nu au calitate în anumite funcții. Domnia sa îi promovează după alte criterii, de rudenii, de prietenie. Eu am plecat pe un alt drum și sper să mă înconjur de oameni cu principii și oameni de calitate’, a spus Daniel Constantin, conform Agerpres.

‘Referitor la drumul lui Victor Ponta de acum înainte cred că dânsul trebuie să își anunțe viitorii pași politici. Am, însă, speranța că va face acest lucru foarte curând, probabil la începutul lunii septembrie. Pe de altă parte, ca prieten, mă bucur că a decis să continue activ cariera politică’, a adăugat Daniel Constantin.