Daniel Constantin: ”Tariceanu are TRADAREA in SANGE” – isi pune in functii cheie oamenii sai, de care se va folosi dupa ”divortul” de PSD!

397

Tăriceanu își face jocul, iar apoi se leapădă de Dragnea și PSD, spune fostul  copreședinte  ALDE, Daniel Constantin. Acesta este de părere că șeful Senatului face un joc dublu, pentru a-și pune în funcții cheie oamenii săi, de care să se folosească când se va distanța de social-democrați.

„Se confirmă ceea ce am spus în urmă cu câteva luni. Călin Popescu Tăriceanu va trăda PSD, îl va trăda pe Liviu Dragnea. S-a folosit de PSD pentru a-și impune apropiații în funcții cheie pentru ca ulterior aceștia să îi fie un sprijin. Nu este un secret pentru nimeni că situația economică nu este bună, că auspiciile nu sunt cele mai favorabile. Iar Tăriceanu a început să se distanțeze de guvernare. Este un joc dublu, o trădare față de partid și față de electorat, așa cum îi este caracteristic dlui Tăriceanu. Are trădarea în sânge, o arată trecutul său politic”, a declarat Daniel Constantin pentru EVZ.

Declarația acestuia vine în contextul în care un mionistru ALDE a declarat zilele trecute că partidul din care face parte arată o apropiere spre PNL.