Loading...
Daniel Constantin, teorie SOC: ”Miza scandalului din PSD ar putea fi suspendarea lui Iohannis si acapararea totala a puterii. Nu ar fi prima data cand incearca asta!” – Circul Politic

Daniel Constantin, teorie SOC: ”Miza scandalului din PSD ar putea fi suspendarea lui Iohannis si acapararea totala a puterii. Nu ar fi prima data cand incearca asta!”

Fostul co-președinte ALDE, Daniel Constantin, a scris astăzi, pe Facebook, că președintele Klaus Iohannis va fi îndreptățit să nu mai numească un premier de la PSD, dacă liderul social-democrat, Liviu Dragnea, îl va demite pe Sorin Grindeanu, scrie evz.ro.

„Dacă Dragnea face eroarea majoră de a-l demite pe Grindeanu, președintele Iohannis are toate motivele să nu mai numească un premier de la PSD”, a scris Constantin.

El a precizat că PSD ar putea să piardă guvernarea sau să forțeze suspendarea lui Klaus Iohannis, pentru a prelua puterea.

„Ce poate face PSD-ul în această situație?! Acceptă sa piardă guvernarea sau forțează suspendarea președintelui? Poate că asta se dorește si că asta a fost miza acestui scandal de la bun început! Poate că se încearcă acapararea totală a puterii! Nu ar fi prima dată.”

Daniel Constantin, teorie SOC: ”Miza scandalului din PSD ar putea fi suspendarea lui Iohannis si acapararea totala a puterii. Nu ar fi prima data cand incearca asta!” was last modified: iunie 14th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close