Loading...
Darius Valcov a plecat deja din tara! Caderea lui Dragnea este iminenta! – Circul Politic

Darius Valcov a plecat deja din tara! Caderea lui Dragnea este iminenta!

Realitatea TV a anuntat, joi seara, ca Darius Valcov a parasit deja Romania. Postul sustine ca Valcov se va intoarce doar daca Dragnea va reusi sa ramana in fruntea PSD.

Realitatea TV mentioneaza ca „daca Liviu Dragnea va intoarce jocul in favoarea sa”, atunci Valcov va reveni in Romania.

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, a fost condamnat, pe 8 februarie 2018, de Inalta Curte la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Decizia nu este definitiva. Darius Valcov a savarsit faptele de care este acuzat in perioada in care era primar al municipiului Slatina (Olt).

Darius Valcov a primit o condamnare de patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta, sase ani pentru spalare de bani si doi ani pentru operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functia.

De asemenea, instanta a decis mentinerea sechestrului instituit in acest dosar pe bunuri si conturi ale actualului consilier al premierului.

Valcov a fost trimis in judecata, in mai 2015, pentru trafic de influenta, spalare de bani, efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana ori incheierea de tranzactii financiare, utilizand informatiile obtinute in virtutea functiei, atributiei sau insarcinarii sale, in forma continuata, scrie Aktual24.

Darius Valcov a plecat deja din tara! Caderea lui Dragnea este iminenta! was last modified: septembrie 20th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close