De-asta vrea Tudorel, portavocea penalilor, sa dezincrimineze abuzul in serviciu! Vor sa poata face linistiti golaneli! Un WC public din Constanta a ajuns sa coste 50.000 de euro, cat un apartament in centul orasului!

366

Primaria Constanta a platit aproximativ 3 milioane de euro ca sa reabiliteze Parcul Arheologic din oras. Din toata suma, peste 150.000 de euro au fost cheltuiti pentru trei closete publice, de 18 mp fiecare. Asa se face ca, in Constanta, un WC public a ajuns sa coste 2.880 euro/mp. Aceasta suma nu include dotarile interioare care au costat alti bani – in jur de 20.000 de euro, relateaza info-sud-est.ro.

In centrul orasului, un apartament de aproximativ 50 mp costa in jur de 1.200-1.500 euro/mp. Spre exemplu, in 28 august 2018, pe site-ul imobiliare.ro, un apartament de doua camere (48 mp) a fost scos la vanzare cu 56.000 de euro. Apartamentul este situat in zona centrala a Constantei, la 600 de metri distanta de Parcul Arheologic, unde cosmelia unui WC public a costat Primaria Constanta 50.000 de euro.

Pe langa acest lucru, cele trei closete nici macar nu sunt functionale. Jurnalistii au vrut sa vada cum arata un WC de 50.000 de euro, asa ca au incercat sa intre intr-unul dintre cele trei closete. Era inchis. La fel si celelalte doua. Au intrebat unul dintre paznicii parcului de ce nu se poate intra in toaleta publica.

„Daca aveti nevoie la baie, mergeti la carciuma din parc. E o intelegere intre primarie si patronul de acolo, sa lase oamenii sa intre pana cand sunt gata astea”, le-a raspuns barbatul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos