Victor Ponta a fost prezent la Târgu Jiu, acolo unde a luat parte la învestirea în funcție a noului primar.

Acesta a vorbit depre situația actuală din PSD și spune că nu vrea să comenteze exluderea sa pentru că partidul a luat-o oricum într-o direcție greșită.

Victor Ponta nu a trecut cu vederea relația sa cu Dragnea și l-a atacat subtil pe acesta.

„Nu voi contesta decizia (de excludere – n.r.). Cât timp domnul Dragnea este preşedintele PSD, mi-e greu să spun că pot să fac ceva bun. Am vrut să fac ceva bun şi nu s-a putut. Categoric n-o să mă vedeţi activând în vreun alt partid politic care există deja, doar nu o să mă vedeţi la PNL sau la cine ştie ce alt partid.

Dacă voi face politică în continuare – şi cred că voi face, deocamdată voi fi deputat independent – şi dacă va fi un proiect nou, sunt convins că am învăţat din anii petrecuţi în PSD şi o să am grijă să despart oamenii buni de oamenii care nu merită. Un proiect nou în afara PSD. (…)

N-o să mă vedeţi vorbind de rău vreodată vreun coleg din PSD. Eu cred şi am spus-o şi foarte mulţi alţii o spun, dar nu au curaj să o spună public, că PSD a luat-o într-o direcţie greşită şi că se vinde PSD pentru interesul unei persoane sau al unui grup restrâns care nu are legătură nici cu social-democraţia şi că, rând pe rând, am fost folosiţi toţi”, a spus Victor Ponta, potrivit Agerpres.