Mai mult

  De ce nu a comentat nimic premierul după întâlnirea cu Timmermans? CTP: El e un dur profesionist, nu și-a pierdut vremea cu Vasilica, a discutat doar cu căpeteniile Dragnea și Tăriceanu!

  9,521FaniÎmi place

  Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat la Digi24 faptul că, după întâlnirea cu Frans Timmermans, premierul Viorica Dăncilă nu a făcut declaraţii despre discuţiile avute. „De ce nu a spus doamna nimic? Pentru că nu avea ce”, a concluzionat jurnalistul.

  „Toată lumea a zis ce a vorbit, singura care nu spune nimic în legătură cu această întâlnire e doamna Dăncilă. Purtătorul de cuvânt spune: Nu comentez.

  Cum adică nu comentez?

  Îmi amintesc de Stolojan, întrebat la o televiziune: puteţi să ne spuneţi prima strofă din imnul naţional? El a răspuns: Nu comentez! Parcă era un partizan. Aşa şi aici.

  Apoi cum să nu comentezi? Eşti obligat să comentezi în calitate de prim-ministru, să le spui românilor că nu ai avut o întâlnire romantică cu Timmermans la lămpi roşiatice, nu ai avut aşa ceva, ci o întâlnire cu nr. 2 din CE, unde bănuim că s-au discutat probleme destul de contondente.

  De ce nu a spus doamna nimic? Pentru că nu avea ce. Pentru că Timmermans nu a discutat nimic cu dânsa. El nu pierde vremea, el e un dur profesionist, a discutat cu tartorii, el a discutat cu Dragnea şi cu Tăriceanu.

  Cu doamna ce să discute?”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

  Sursa: Digi24

  Ultimele stiri

  Vesti proaste pentru romanii din Diaspora. Spania a inchis granitele terestre.

  Cazurile de coronavirus au fost înregistrate în 162 de țări, iar bilanțul deceselor a depășit ...

  Dosar penal in rem în cazul senatorului Vergil Chiţac, care a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus

  Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii ...

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Altii au apreciat si...