Loading...
De ce nu a comentat nimic premierul după întâlnirea cu Timmermans? CTP: El e un dur profesionist, nu și-a pierdut vremea cu Vasilica, a discutat doar cu căpeteniile Dragnea și Tăriceanu! – Circul Politic

De ce nu a comentat nimic premierul după întâlnirea cu Timmermans? CTP: El e un dur profesionist, nu și-a pierdut vremea cu Vasilica, a discutat doar cu căpeteniile Dragnea și Tăriceanu!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat la Digi24 faptul că, după întâlnirea cu Frans Timmermans, premierul Viorica Dăncilă nu a făcut declaraţii despre discuţiile avute. „De ce nu a spus doamna nimic? Pentru că nu avea ce”, a concluzionat jurnalistul.

„Toată lumea a zis ce a vorbit, singura care nu spune nimic în legătură cu această întâlnire e doamna Dăncilă. Purtătorul de cuvânt spune: Nu comentez.

Cum adică nu comentez?

Îmi amintesc de Stolojan, întrebat la o televiziune: puteţi să ne spuneţi prima strofă din imnul naţional? El a răspuns: Nu comentez! Parcă era un partizan. Aşa şi aici.

Apoi cum să nu comentezi? Eşti obligat să comentezi în calitate de prim-ministru, să le spui românilor că nu ai avut o întâlnire romantică cu Timmermans la lămpi roşiatice, nu ai avut aşa ceva, ci o întâlnire cu nr. 2 din CE, unde bănuim că s-au discutat probleme destul de contondente.

De ce nu a spus doamna nimic? Pentru că nu avea ce. Pentru că Timmermans nu a discutat nimic cu dânsa. El nu pierde vremea, el e un dur profesionist, a discutat cu tartorii, el a discutat cu Dragnea şi cu Tăriceanu.

Cu doamna ce să discute?”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Sursa: Digi24

De ce nu a comentat nimic premierul după întâlnirea cu Timmermans? CTP: El e un dur profesionist, nu și-a pierdut vremea cu Vasilica, a discutat doar cu căpeteniile Dragnea și Tăriceanu! was last modified: martie 2nd, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close