De ce nu-i placeau Elenei Udrea intalnirile la care participau Kovesi si oamenii puternici ai statului? – ”La nicio petrecere nu se dansa!”

452

Elena Udrea a făcut declarații pe marginea dezvăluirilor făcute de către Dan Andronic în episoadele ”Noi Suntem Statul”, în Evenimentul zilei.

Despre noaptea alegerilor din 2009

” Cred ca sunt doua tipuri de asteptari, unii care vor ca alegerile sa fie trucate si altii care se astepta ca de la aceste dezbateri si cercetari sa aflam ca ar fi avut sistemul nu stiu ce rol in schimbarea rezultatelor alegerilor. Am fost acolo înainte și după alegeri, interesul este mare pentru unii, alții ar vrea să ascundă ceea ce s-a întâmplat în acea noapte din respectiva a ce s-a întâmplat la Oprea acasă. Votul nu a fost falsificat. ”

” Pot spune când va veni vremea despre ce s-a întâmplat la alegerile din 2014, dar la cele din 2009, voturile erau în favoarea lui Traian Băsescu. Rezultatul a fost corect. Nu am fost de față în noaptea în care s-au întâlnit la Gabi Oprea acasă, mi-a spus și mie Dan Andronic. Nu știu ce s-a discutat decât ce ne spune Dan Andronic, dar știu de această întâlnire de la Gabi Oprea.”

” Tremurau de frică, doamna Kovesi, domnul Maior, pentru rezultatul alegerilor. Kovesi era prezentă la petrecerile în care luau parte acești oameni puternici ai statului.”„Am fost odată de două ori acasă la dl Oprea. Erau evenimente mai publice, dar nu aniversările despre care a spus. Veneau și se întâlneau. Atunci nu mi se părea neapărat nepotrivit. Erau foarte eterogene întâlnirile. La întâlniri în vie nu am participat. Erau oameni care nu toți erau prieteni, situația era rigidă. Eram pe grupuri, fiecare cu grupul lui. (…) La nicio petrecere de genul nu s-a dansat. (…)Veneau lideri politici cam de peste tot.”

Despre vizita lui Geoană la Sorin Ovidiu Vântu

” Cui îi venea să creadă că domnul Geoană s-a dus la domnul Vântu acasă. Îmi amintesc și am și povestit acest lucru și nu îmi venea să cred ce s-a întâmplat, că domnul Geoană s-a dus la Vântu acasă. Nu ne puteam imagina că se va întâmpla așa ceva. Așa ao fost să fie, ca domnul Geoană să meargă la Vântu acasă. ”

” Eu îmi iubesc și adversarii, până și pe acești oameni îi iubesc. Sunt foarte bine și constat că unii au o problemă cu ce fac eu în viața mea personală. ”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos