De ce tace Grindeanu si-l lasa pe Dragnea sa guverneze – „Nu sunt timid, dar imi e foarte frica de RIDICOL! E foarte usor sa pici in RIDICOL!”

437

Premierul Sorin Grindeanu a susținut că nu este o persoană timidă, dar îi este foarte frică de ridicol, motiv pentru care evită să facă anumite lucruri. Afirmația a fost făcută la TVR1, când povestea momentul în care a aflat că va fi propunerea PSD pentru funcția de premier.

”Am fost chemat la Bucureşti. A fost acea desfăşurare în care prima propunere a PSD pentru funcţia de premier, şi anume doamna Sevil Shhaideh nu a fost acceptată. În mod normal, statutar, s-a întrunit forul de conducere în partid şi m-au votat să fiu eu cel care să preiau această sarcină.

A fost o surpriză, cred că s-a şi văzut. Când am ieşit în faţa presei, aflasem cu câteva minute înaintea lor. Mă mai uit la imaginile de atunci, din decembrie, şi se vede pe mine şi o anumită emoţie, dar totodată cred că şi ce gândeam atunci – responsabilităţile”, a declarat Grindeanu, citat de news.ro.

Întrebat dacă este un om timid, premierul a răspuns: ”Nu neapărat timid, cât îmi este foarte, foarte frică de ridicol. Şi atunci evit anumite lucuri, de a pica în ridicol e foarte simplu să se întâmple lucrul acesta”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos