Loading...
De rasul lumii! Cei doi dusmani ai democratiei, Dragnea si Tariceanu, au gasit calea ca Romania sa se simta din nou ”mandra, libera si unita”! – Circul Politic

De rasul lumii! Cei doi dusmani ai democratiei, Dragnea si Tariceanu, au gasit calea ca Romania sa se simta din nou ”mandra, libera si unita”!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut un anunt major, in ziua in care sarbatorim unirea Romaniei cu Basarabia. De la tribuna Parlamentului, Dragnea a anuntat ca sustine unirea cu Republica Moldova.

”Ca sa nu existe echivoc, eu o spun deschis, simplu si explicit: eu vreau sa ne unim cu Moldova. Vreau sa fim impreuna in Europa, ca o singura natiune. Acesta este idealul nostru, acesta este obiectivul nostru, aceasta este calea pentru ca Romania sa se simta mandra, libera si unita”, a spus Liviu Dragnea.

Si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca in Anul Centenarului, Parlamentele din Romania si Republica Moldova vor putea, printr-un Act de Vointa Nationala, sa stearga granitele si sa realizeze din nou unirea Basabiei cu tara.

Evenimentul de acum un secol ne ofera asadar o lectie la care trebuie sa reflectam cu mare atentie. Revolutia democratica a facut Romania “intreaga si mare”, in vreme ce totalitarismul a fragmentat din nou Romania. Cand democratia este abandonata sau abuzata, natiunea devine divizibila si fragila. Aceasta lectie ramane valabila si astazi.

De rasul lumii! Cei doi dusmani ai democratiei, Dragnea si Tariceanu, au gasit calea ca Romania sa se simta din nou ”mandra, libera si unita”! was last modified: martie 27th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close