DE TOT HAZUL – PERLE de la Congresul ALDE! Norica Nicolai: ”AVETI VOIE SA NU CRITICATI PSD-UL! ASTA INSEAMNA NORMALITATEA IN POLITICA”

504

Aveţi voie să nu criticaţi PSD-ul atunci când respectă valorile liberale, le-a transmis europarlamentarul ALDE Norica Nicolai delegaților veniți la congresul partidului. Aceasta le-a mai spus că membrii care vor lăuda activitatea altor formațiuni nu vor mai fi excluși din partid, deoarece asta înseamnă normalitatea în politică.

”Anecdotic fie spus, atunci când am procedat la aceste modificări, la încetarea calităţii de membru se afla un text în care se afirma că cei care vorbesc sau laudă activitatea sau acţiunile altui partid nu mai pot face parte din ALDE. Noi cred că trebuie să inventăm normalitatea în politică şi să vorbim bine despre cei care fac bine, mai ales că suntem într-o alianţă şi opinia mea este că până acum această alianţă este singura formulă politică care face bine României. Aşa că, aveţi voie să nu criticaţi PSD-ul atunci când respectă valorile liberale şi nu mai este un impediment pentru calitatea de membru de partid”, a susținut Norica Nicolai.

Membrii ALDE își aleg vineri și sâmbătă, în cadrul unui congres, noua conducere și noul statut, scrie b1.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos