De ZIUA POLITIEI, Guvernul Grindeanu este AMENINTAT cu un PROTEST DE AMPLOARE! 10.000 de politisti vor iesi sambata in strada!

Guvernul Grindeanu este din nou ameninţat cu proteste de amploare, tocmai când credea că a scăpat de scandaluri şi oameni în stradă.

De data aceasta este vorba despre mai multe sindicate din poliţie, nemulţumite de faptul că angajaţii MAI au fost săriţi de la măriri salariale, spre deosebire de profesori sau medici.

Preşedintele celei mai mari federaţii sindicale din Ministerul de Interne, Dumitru Coarnă, a spus joi, la Antena 3, că mitingul este programat pentru 25 martie, atunci când ar ieși în stradă 10.000 de polițiști.

”Mitingul organizat de noi este pentru 25 martie, orele 10-14, în fața Ministerului de Interne, pentru că este și ziua Poliției Române. Doamna ministru (Carmen Dan – n.r.) să respecte legea, nu știu cum a lucrat acolo la Teleorman.

Noi suntem abuzați, premierul aplică selectiv legea, ca să nu spun că o încalcă slectiv”, a spus Dumitru Coarnă, preşedintele Federaţiei SNPPC, joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

De ZIUA POLITIEI, Guvernul Grindeanu este AMENINTAT cu un PROTEST DE AMPLOARE! 10.000 de politisti vor iesi sambata in strada! was last modified: martie 24th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre