DECLARATII SAVUROASE! Mircea Oprean, ginerele lui Ceausescu, l-a avut elev la Politehnica pe Dragnea: ”A ales o directie mai usoara, de service si intretinere. Dar si asa A RAMAS REPETENT!”

1091
Mircea Oprean, ginerele fostului dictator Nicolae Ceaușescu, a declarat că în calitate de profesor la Politehnică a avut mulți studenți care au devenit ulterior celebri. Unul dintre aceștia a fost Liviu Dragnea, care la materia sa a rămas repetent.

„La noi erau două direcții, cea pe care eram eu, cu transmisii automate și o altă direcție cu service-uri și întreținere. Nu a venit pe direcția mea, că era mai greu. Dar, și așa a rămas repetent”

„Poate când era rocker”, a fost replica lui Mircea Badea, prezent în studioul Antena3, la emisiunea „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea.

Mircea Oprean a avut student și pe Miron Mitrea, despre care a avut numai cuvinte de laudă.

„Foarte bun! A fost un student foarte bun. La mine a luat 8 sau 9. Dar, dacă materia mea a fost foarte grea a fost…jos pălăria”, a mai declarat Oprean la Antena 3.

Printre alți studenți pe care Oprean i-a precizat a fost și Videanu, despre care a precizat că a terminat facultatea în anul 1987, dar și foști directori ai Registrului Auto.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos