Delir total! Cand Dumnezeu ia mintile pastorilor. Candidatul PSD la europarlamentare, pastorul Chris Terhes, la 3 zile dupa 10 august 2018: „Iohannis doreste razboi civil si moarte de om in Romania pentru a-si pune inca un Guvern”

380

PSD si-a desemnat lista de candidati la europarlamentare, una menita sa discrediteze si mai mult Romania pe plan extern. Jurnalista Ramona Ursu a pus accentul pe cel de-al patrulea candidat al PSD de pe lista la europarlamentare, pastorul Chris Terhes.

Pe langa faptul ca pare pus acolo cu mana de alt pastor, propagandist al PSD si lingau al lui Dan Voiculescu, Mihai Gadea, jurnalista Ramona Ursu a venit cu un detaliu foarte important de trecut in revista si anume un text scris de Chris Terhes la trei zile dupa opresiunea Jandarmeriei asupra manifestantilor anti-PSD din data de 10 august.

In textul cu pricina, Chris Terhes l-a acuzat pe Klaus Iohannis, dupa evenimentele din 10 august, ca urmareste sa aiba loc un razboi civil in care sa moara oameni pentru a pune ulterior mana pe guvernare.

Astfel, trebuie sa subliniem un indemn, invocat de altfel si de Ramona Ursu: votati pe 26 mai la alegeiri pentru a taia din avantul unor astfel de specimene precum Chris Terhes.

„La trei zile dupa ce Jandarmeria lui Carmen Dan a batut si a gazat oameni in Piata Victoriei, la protestul Diasporei, preotul Chris Terhes scria pe Facebook asa: “Klaus Iohannis doreste razboi civil si moarte de om in Romania”. Terhes e pe lista PSD pentru europarlamentare. Sper ca am mai adaugat un motiv pentru care sa fim, macar noi, oameni normali, sa mergem la vot, sa punem stampila folosindu-ne mintea si sa scapam de ei”, a scris Ramona Ursu.

Textul halucinant al pastorului Chris Terhes:

„Klaus Iohannis doreste razboi civil si moarte de om in Romania

Conferinta de presa a lui Klaus Iohannis de azi confirma ca acesta a dorit „sa moara oameni” la protestul din 10 august, pentru a justifica schimbarea guvernului. Daca nu putea forta o demisie a lui Dancila, cum a fost in cazul Ponta dupa Colectiv, cerea sclavului Lazar sa o puna sub acuzare pentru genocid si o suspenda.

Omul acesta nu s-a dat si nu se va da de la nimic inapoi pentru a-si pune propriul guvern. Daca e cazul, nu se va da inapoi nici de la a genera situatii unde sa moara romani ori sa se omoare intre ei.

Intreb doar: cati romani trebuie sa moara pentru ca Iohannis sa-si puna inca un guvern?

Intre democratie si tiranie, unde puterea este concentrata in mana unui individ, eu aleg sa sustin democratia, chiar daca nu sunt de acord cu politicile partidului care intr-un ciclu electoral a castigat alegerile. Partidele intra si ies de la guvernare, ordinea democratica trebuie sa ramana insa.

Ceea ce doreste Iohannis este sa rastoarne aceasta ordine democratica doar pentru a-si pune propriul guvern. Iar dupa cum se vede, a dorit sa mai „moara oameni” pentru a face asta si nu se va da inapoi de la nimic pentru ca sa se intample.

Romania cu un guvern „al lui” Iohannis, care are deja serviciile sub el, care controleaza parchetele prin sclavul Lazar, care controleaza opozitia, care vrea sa controleze si PSD, care controleaza o parte a presei, care controleaza „societatea civila”, ce democratie mai e?

In afara de a merge prin vacanta exotice, ce a facut Iohannis pentru Romania de cand e presedinte, ca sa doreasca toata puterea?

Intr-o democratie oamenii se bat in idei si proiecte. De cand a venit Iohannis acest lucru nu se mai intampla, ci au ajuns sa se bata romanii intre ei.

Credeti ca e pentru binele Romaniei si bunastarea romanilor aceasta solutie oferita de Iohannis, de dezbinare a romanilor si control a intregii puteri executive in mainile sale?”, a halucinat Chris Terhes pe 13 august 2018.

Sursa: Podul

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos