Loading...
DELIRUL DICTATORULUI! Dragnea se visează Președintele României: ”Nu mai merg la Cotroceni, decât după prezidențiale!” – Circul Politic

DELIRUL DICTATORULUI! Dragnea se visează Președintele României: ”Nu mai merg la Cotroceni, decât după prezidențiale!”

Liviu Dragnea a declarat că nu va mai merge la Palatul Cotroceni până la viitoarele alegeri prezidențiale, deoarece este tot mai convins că președintele Klus Iohannis nu este neimplicat politic. Mihai Tudose, în schimb, nu a fost la fel de tranșant. A refuzat să spună dacă are aceeași părere, dar a precizat că are cu președintele o bună relație instituțională.

Dragnea i-a transmis lui Iohannis că dacă vrea să se dea cu părerea despre PSD, să se înscrie în partid.

”Nu vreau să mai merg la Cotroceni decât după prezidențiale, pentru că la această oră nu mai cred în neimplicarea politică a lui Klaus Iohannis. Îl rog să nu se mai refere la PSD niciodată! Dacă vrea să se dea cu părerea despre PSD, să se facă membru de partid. Cred tot mai mult că Iohannis nu rămâne neimplicat politic. Nu dau ultimatum președintelui, că nu-mi permit”, a declarat liderul PSD.

Dragnea i-a făcut aceeași recomandare și Mădălinei Dobrovolschi, purtătoarea de cuvânt a președintelui Iohannis.

Dragnea a mai spus că s-a săturat să fie deschis la dialog cu Iohannis: ”am stat cu mâna întinsă până mi-a amorțit”.

Întrebat de două ori dacă împărtășește aceeași părere despre implicarea politică a președintelui, premierul Tudose a dat același răspuns: ”avem o relație instituțională până acum bună”.

Sursa: b1.ro

DELIRUL DICTATORULUI! Dragnea se visează Președintele României: ”Nu mai merg la Cotroceni, decât după prezidențiale!” was last modified: octombrie 15th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close