Delirul si impostura de la televiziunile de propaganda se platesc scump! Barbatul care s-a autoititulat ”adevaratul organizator” al protestului diasporei, urmarit penal pentru instigare la acte de violenta impotriva fortelor de ordine!

DIICOT anunta ca barbatul care s-a autointitulat la Antena 3 ”adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august” a fost pus sub control judiciar. Acesta a fost folosit de Antena 3 pentru a lansa o noua diversiune privind mitingul din 10 august.

„La data de 07.08.2018, procurorii DIICOT – Structura Centrala s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca in seara zilei de 06.08.2018, in cadrul unei emisiuni difuzate de catre un post de televiziune national, a fost prezentat un interviu al numitului OVIDIU GROSU pe parcursul caruia, acesta, care s-a autointitulat ”adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august”, i-a indemnat pe viitorii participanti la manifestare sa recurga la acte de violenta indreptate impotriva integritatii corporale a fortelor de ordine, inclusiv a vietii acestora.

Verificarile intreprinse in cauza au relevat faptul ca, inscriindu-se pe aceeasi linie a demersurilor de instigare publica la savarsirea de acte de violenta impotriva reprezentantilor autoritatilor chemate sa asigure desfasurarea in conditii de siguranta a manifestatiei organizate a avea loc in data de 10.08.2018 in municipiul Bucuresti, numitul Ovidiu Grosu a indemnat publicul verbal si scris sa savarseasca in conditiile Legii nr.535/2004 infractiuni contra vietii si integritatii corporale a persoanelor, respectiv distrugere.

Prin ordonanta din data de 08.08.2018 procurorii DIICOT – Structura Centrala au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Grosu Ovidiu, pentru savarsirea infractiunii de instigare publica, prev.de art. 332 alin.1 din Legea nr.535/2004, cu referire la art.32 alin.1 lit.a) si c) din Legea nr.535/2004.

La aceeasi data, procurorii DIICOT – Structura Centrala au dispus luarea masurii controlului judiciar fata de inculpatul Grosu Ovidiu, pentru un termen de 60 de zile, de la data de 08.08.2018 si pana la data de 06.10.2018, pe durata controlului judiciar inculpatul urmand sa respecte, printre altele, urmatoarele obligatii:

– sa nu foloseasca sisteme informatice ce au conexiunea de date activa (sa nu utilizeze internetul);

– sa nu depaseasca limita teritoriala a judetului de resedinta decat cu incuviintarea prealabila a D.I.I.C.O.T.

– sa nu acorde interviuri;

– sa nu participe la adunari publice;

– sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte arme;

De asemenea, inculpatului i s-a atras atentia cu privire la faptul ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a obligatiilor care ii revin, masura controlului judiciar se poate inlocui cu masura arestului la domiciliu sau masura arestarii preventive.

Cauza este instrumentata impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate – Serviciul de Investigare a Infractiunilor de Terorism.

Actiunea a fost efectuata cu sprijinul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei ‘Vlad Tepes’”, se arata intr-un comunicat al DIICOT.

Postul condamnatului Voiculescu l-a intervievat, luni, pe un pretins protestatar #Rezist, Ovidiu Grosu, care a spus ca in Piata Victoriei vor fi „flacari, fum si sange”.

„Eu am organizat miscarea cu diaspora, insa nu am vrut sa ies in evidenta pentru ca mi-am dat seama ca voi fi atacat si am conceput aceasta actiune pe plan orizontal. Nimeni nu va veni sa ne faca bine, binele ni-l facem noi. Flacari, fum si sange pe strazi – nu exista alta varianta”, a declarat Grosu pentru Antena 3.

„Trag acum un semnal de alarma, un avertisment catre fortele de ordine: oricine va incerca sa reprime aceste manifestari, va fi judecat de Tribunalul Penal International, pentru ca avem drept inclusiv sa ucidem in aceste conditii (…) Daca jandarmul imi pune bastonul in gat sau pistolul in cap eu am dreptul sa-i iau viata”, a mai spus Grosu.

Delirul si impostura de la televiziunile de propaganda se platesc scump! Barbatul care s-a autoititulat ”adevaratul organizator” al protestului diasporei, urmarit penal pentru instigare la acte de violenta impotriva fortelor de ordine! was last modified: august 8th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close