Demagogie fara margini. Inregistrare fabuloasa cu Florin Iordache: „Votati-ma pe mine. Votati pentru a fi aproape de UE”

231

In 2004, jurnalistii de la PRO TV l-au convins pe Florin Iordache sa sustina un discurs in fata unor alegatori ipotetici. Ce a iesit este demn de scrierile lui Caragiale.

Candidat pentru Parlament din partea PSD, Iordache a fost convins de PRO TV sa mimeze cum convinge electoratul sa il voteze. „Votati-ma pe mine. Votati pentru a fi aproape de UE”, spunea Iordache in 2004.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a luat cuvantul, miercuri, dupa votul pentru OUG 92 si a explicat ca se va merge mai departe cu modificarile legislative din sfera justitiei. ”Vom merge mai departe cu toata opozitia pe care a aratat-o Comisia Europeana. Vrem sa fim independenti, vrem sa decidem potrivit Constitutiei, nu potrivit presiunii pe care o pun unii sau altii!”, a spus Florin Iordache.

La coborare, Iordache le-a aratat parlamentarilor din Opozitie degetul mijlociu de la ambele maini. Ulterior, le-a spus jurnalistilor care l-au chestionat in legatura cu gestul obscen, ca avea mainile ridicate, nefiind un gest obscen.

„Ati spus ca nu suntem un parlament de mana a doua. In ce fel de parlament ne aflam cand se arata semne obscene?”, l-a intrebat o jurnalista pe Iordache.

„Vi se pare dumneavoatra. Mai departe, altceva”, a raspuns agresiv Iordache.