Demisie-fulger în PSD! Un deputat s-a îmbolnăvit subit după ce anul trecut a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influență și spălare de bani!

874

Deputatul PSD de Neamț Ioan Munteanu, liderul grupului social-democrat din Camera Deputaților, a anunțat că demisionează din Parlament, din cauza unor „probleme de sănătate”.

„Astăzi, 23 ianuarie 2018, mi-am depus demisia din funcţia de deputat în Parlamentul României. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, a trebuit să iau această decizie care nu a fost uşor de luat. Consider că în cei 13 ani în care i-am reprezentat pe locuitorii din judeţul Neamţ am reuşit să îmi îndeplinesc cu bine responsabilităţile pe care le-am avut ca parlamentar. Doresc să le mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat votul şi încrederea lor de-a lungul acestor ani”, afirmă deputatul PSD, printr-un comunicat de presă.

Munteanu mai precizează că, momentan, nu poate oferi mai multe explicații.

„E posibil ca reprezentanţii presei să dorească mai multe explicaţii şi detalii. Din păcate, în acest moment nu pot oferi mai multe informaţii despre decizia mea. Sper ca în viitorul apropiat să pot răspunde la întrebările pe care mi le veţi adresa. Vă mulţumesc pentru înţelegere”, transmite Ioan Munteanu.

În iunie 2017, liderul grupului PSD din Camera Deputaților a fost trimis în judecată de procurorii DNA, sub control judiciar, pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, fiind acuzat că a cerut unui om de afaceri 5% din valoarea contractelor încheiate între firma acestuia şi o societate comercială cu capital majoritar de stat, deputatul primind mită 400.000 de euro.

Sursa: Digi24

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos