Demisii la nivel inalt in PDL. Voinescu si Preda si-au depus mandatele

397

cristian predaCristian Preda şi-a depus demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL, în timpul şedinţei Colegiului Director al partidului, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la reuniunea democrat-liberalilor. O decizie similară a fost luată şi de Sever Voinescu.

Şi Sever Voinescu a demisionat din conducerea PDL

Sever Voinescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la şedinţa Colegiului Director al partidului.

Conform surselor citate, Voinescu şi-a anunţat demisia în şedinţa Colegiului Director al PDL, care este în desfăşurare la ora transmiterii acestei ştiri.

De altfel, Sever Voinescu nici nu a candidat la alegerile parlamentare, el susţinând în octombrie că decizia de a nu candida ţine de faptul că vrea să îşi refacă priorităţile în viaţă, care exclud prezenţa sa în Legislativ.

În actuala legislatură, Voinescu a fost deputat.

Cristian Preda a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL

Conform surselor citate, Cristian Preda şi-a anunţat demisia la scurt timp de la începerea şedinţei, care la ora transmiterii acestei ştiri este în curs de desfăşurare.

De altfel, Cristian Preda a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că va merge cu demisia la şedinţa Colegiului Director al partidului de vineri, el susţinând că trebuie fixată data Convenţiei Naţionale extraordinare, care în opinia sa ar putea avea loc în 3 martie. „Voi merge la şedinţa de vineri cu demisia pregătită, în sensul în care discuţia principală este când se face Convenţia. Când se fixează Convenţia Naţională, eşti demisionar, se organizează un comitet de administrare a treburilor curente”, a spus Preda. Întrebat ce va face dacă nu se va stabili când se organizează o convenţie pentru alegerea noii conduceri a partidului, prim-vicepreşedintele a răspuns: „Atunci îmi dau demisia de-a dreptul”.

Pe de altă parte, deşi prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda îşi anunţase încă de luni demisia din funcţie, vineri, la sosirea la Colegiul Director al PDL, Ioan Oltean a anunţat că acesta a revenit asupra demisiei.

„(Cezar Preda – n.r.) a revenit asupra deciziei de a demisiona, pentru că demisiile nu se iau în fierbinţeala unui subiect”, a spus Oltean.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos