Demisiile copy-paste scrise de ”daddy” Dragnea contin aceeasi greseala gramaticala! Ministrul Turismului: ”E interzis cumva sa discutam intre noi? Care e problema? Unde e ilegalitatea?”

Douăzeci de miniştri din cei 27 de membri ai Guvernului au depus, joi, cereri de retragere a demisiei, a anunţat Alina Petrescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, care a afirmat că aceste cereri sunt lipsite de obiect, scrie digi24.ro.

Mai mult, toate demisiile sunt identice și conțin aceeași greșeală gramaticală, a atras atenția Alina Petrescu.

„În toate cele 20 de documente-tip, cu text identic, este trecut şi numărul de înregistrare a demisiei de la cabinetul primului-ministru. Când cabinetul şi Secretariatul General al Guvernului dau un număr de înregistrare a acestor documente, întreb retoric, s-a luat act de aceste demisii?”, a spus ea.

Ea a adăugat că toate cele 20 de cereri precizează în final că demisia a fost „un gest de protest”. Cererile au venit prin poștă, a adăugat ea.

Alina Petrescu a citit textul cererilor depuse de miniștri: „Subsemnatul …, având în vedere retragerea încrederii acordate unui cabinet prin adoptarea moțiunii de cenzură, până la depunerea jurământului de către mebrii noului guvern, pentru a nu bloca activitatea de conducere generală a administrației publice, având în vedere că președintele României nu a luat act de demisia subsemnatului și nu a declarat vacantă funcția de membru al Guvernului, îmi retrag demisia înaintată la SGG în data de …, cu numărul de înregistrare …, în vederea asigurării stabilității Guvernului precum și a gestionării și îndeplinirii actelor necesare pentru administrarea treburilor publice. Demisia subsemnatului a fost o demisie deliberată, fiind o formă de protest. Consider că vacantarea funcției de membru a Guvernului – „al Guvernului, ar fi trebuit să scrie”, a spus Alina Petrescu – intervine doar de la acest moment, prin publicarea moțiunii de cenzură în Monitorul Oficial”.

Mircea Titus Dobre, ministrul demisionar al Turismului, a precizat că „demisiile seamănă între ele” deoarece miniștrii au vorbit între ei înainte să trimită documentul spre Guvern.

Jurnalist: Toate demisiile sunt identice.
Ministrul demisionar al Turismului: Cred că putem face și noi un text în care putem să ne retragem demisiile.
Jurnalist: Cu aceleași cuvinte?
Ministrul demisionar al Turismului: Da, nu putem să discutam între noi? E interzis cumva? Care e problema? Unde e ilegalitatea? E problema noastră internă. De ce să vă dau explicații? Am discutat între noi și am făcut acest text și l-am trimis mai departe

Alina Petrescu a precizat că, până la numirea unui nou guvern, miniștrii demisionari asigură interimatul, iar retragerea demisiei nu este necesară. Ea a adăugat că nu se pune problema dacă miniştrii se mai pot întoarce la muncă sau nu deoarece miniştrii şi-au exercitat atribuţiile şi în aceste zile.

Demisiile copy-paste scrise de ”daddy” Dragnea contin aceeasi greseala gramaticala! Ministrul Turismului: ”E interzis cumva sa discutam intre noi? Care e problema? Unde e ilegalitatea?” was last modified: iunie 22nd, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre