PDL depune motiunea simpla „Guvernul Ponta, fabrica de someri”!

591

1pdlPDL depune motiunea simpla „Guvernul Ponta, fabrica de someri” adresata „Guvernului incompetent” referitoare la situatia combinatului Oltchim, a declarat Vasile Blaga.

In motiune, PDL cere demisia ministrului Finantelor, Daniel Chitoiu, si celui al Economiei, Varujan Vosganian, responsabili, sustin democrat-liberalii, de starea in care a ajuns combinatul chimic de la Ramnicu Valcea si, de asemenea, solicita premierului Victor Ponta sa-si ceara public scuze pentru situatia de la Oltchim.

„BPN al PDL a decis depunerea de catre grupurile noastre parlamentare, luni, a unei motiuni simple pe tema Oltchim. Cerem, de asemenea, demisiile ministrilor responsabili, Chitoiu si Vosganian. De opt luni de zile guvernele USL isi bat joc de acest combinat. Va reamintesc ca in primele luni ale Guvernului Ponta I, in plin de proces de privatizare, au modificat caietul de sarcini care initial prevedea privatizarea cu investitori strategici si s-a ajuns la balacareala pe care toti am denumit-o si ati denumit-o ‘epopeea Oltchim’, cu solisti, actori principali Ponta si Diaconescu. Intre timp, luna de luna ne-au spus ca vor reporni 60%-70%-80% din combinat. Lucrul acesta nu s-a intamplat. Mai mult, doresc sa-l privatizeze, dar inainte il baga in insolventa. Adica sa-l dea pe nimic prietenilor lor, asa cum vor sa dea si CFR Marfa”, declara Vasile Blaga inca de saptamana trecuta.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos