Deputat PNL avertizeaza: PSD arde si parjoleste finantele tarii! Da un nou tun de 25 de miliarde de lei pentru Dancila!

544

Deputatul PNL Florin Roman acuza PSD ca da un nou „tun” de 25 miliarde de lei din banii publici, in vederea sustinerii campaniei prezidentiale a premierului demis Viorica Dancila.

„in perspectiva retragerii de la guvernare, urmare a demiterii guvernului Dancila, PSD arde si parjoleste finantele tarii! Dupa ce au alocat peste 90% din contracte, strict politic, prin Fondul de Dezvoltare si Investitii, din totalul de 10 miliarde de lei, PSD a venit cu un nou amendament in care majoreaza plafonul la 25 de miliarde de lei, cu 15 miliarde de lei peste alocarea initiala”, a declarat Florin Roman.

Liberalul sustine ca PSD ia echivalentul a peste 5 miliarde de euro din bani publici pentru a-i aloca primarilor social-democrati, astfel incat acestia sa se mobilizeze pentru prezidentiabilul PSD Viorica Dancila.

„Mita de 5 miliarde de euro este impartita discretionar, strict politic, prin pixul sefului Comisiei Nationale de Prognoza, celebrul domn Ghizdeanu”, a adaugat deputatul PNL.

Florin Roman a afirmat ca, de fapt, are loc o accelerare a semnarii contractelor de catre primarii pesedisti ca urmare a presiunilor venite din partea baronilor PSD, „astfel incat noua guvernare sa fie obligata sa onoreze niste contracte in vigoare”.

„Este poate cel mai bun exemplu de cat rau poate face PSD in fiecare zi, aruncand Romania in datorii fara numar, fara numar pentru a-si indestula primarii si pentru a utiliza banii publici in scop electoral. Repet, vorbim de o mita de peste 5 miliarde de euro, data discretionar din banii romanilor. Tot in aceste zile, CNAIR a alocat 310 milioane de lei prin incredintare directa, judetului condus de baronul de Neamt, Arsene. in aceste zile, tara este devalizata. si aruncata in datorii inimaginabile”, a mentionat Florin Roman.

Deputatul PNL si-a exprimat speranta ca politicienii care au semnat motiunea de cenzura in Parlament sa inteleaga faptul nu au mult timp la dispozitie si ca orice „indecizie ajuta PSD si pe Viorica Dancila sa traga cu tunul in Romania!”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos