Arena politica

Deputat PSD de Gorj recunoaste ca Dragnea a facut partidul de ras prin decizia pripita de a-i retrage sprijinul politic lui Grindeanu: ”Ma asteptam sa fim si noi intrebati daca suntem de acord!”

Decizia Comitetului Executiv al PSD de a retrage sprijinul politic acordat guvernului Sorin Grindeanu este criticată în teritoriu. Deputatul Alin Văcaru, vicepreședinte PSD Gorj, afirmă că partidul s-a grăbit și s-a făcut de râs prin decizia luată de retragere a sprijinului politic, scrie b1.ro.

“Mi se pare că o decizie atât de importantă, de a retrage sprijinul unui guvern, nu se ia într-o singură ședință. Mă așteptam ca și noi, ceilalți membri simpli, care nu avem funcții de conducere la nivel național, să fim întrebați dacă suntem de acord și daca este bine”, a spus Văcaru.

“Ne-am pripit și ne-am făcut de râs și cred că oamenii vor taxa acest lucru la viitoarele alegeri. Eu sper că în al 12-lea ceas să întâlnească calea discuțiilor, să găsească măsurile cele mai bune de funcționare”, a continuat vicepreședintele PSD Gorj, pentru Mediafax.

Deputatul a precizat că la votul de investire el a votat știind că se instalează un guvern pentru 4 ani și nu unul care să pice în 6 luni și că susține în continuare rămânerea lui Grindeanu.

“Sunt pentru rămânerea domnului Grindeanu. Am votat cu încredere şi cu dragă inimă pentru Guvernul Grindeanu că va sta cel puţin patru ani la guvernare, nu şase luni şi din motive absurde, din punctul meu de vedere. Eu îmi doresc mai multă comunicare, noi parlamentarii ne dorim să existe o comunicare, să se ia deciziile de comun acord, nu de anumite persoane, asta îmi doresc. Despre colegii de la ALDE nu comentez”, a precizat Alin Văcaru.

Spre TOP