Deputatei PSD Andreea Cosma i s-au umflat buzele instant când a auzit ce curiozități au colegii săi din Parlament: ”A paradit-o sau nu, procurorul Portocală?”

328

Corneliu Bichineț, deputatul PMP care ne-a obișnuit cu discursurile sale cu aluzii sexuale, recidivează. Miercuri, în plen, aceesta a întrebat de la microfon dacă Andreea Cosma este în sală, întrucât el are o curiozitate: procurorul Portocală ”a paradit-o” sau n-a paradit-o”?

„Este colega noastră aici de la PSD, care a devenit vedetă naţională, Cosma? Este cumva aici? Vreau să ştiu până la urmă – am o nedumerire, nu masculină, nu de ordin freudian, până la urmă, acel păcătos, Portocală, care s-a dovedit şi a fi un barbat foarte prost, a paradit-o sau nu a paradit-o?”, a declarat Corneliu Bichineţ, deputat PMP, la tribuna Parlamentului.

Ulterior, Claudiu Năsui, deputat USR, și Pavel Popescu, deputat PNL, au venit la microfon pentru a reclama grobianismul decare a dat dovadă Bichineț.

„Ieri acelaşi domn Bichinet a venit la tribună şi a făcut aluzii care sunt nedemne pentru un deputat al României, nedemne la adresa unor femei, inclusiv din PSD. Astăzi face acelaşi lucru şi dumneavoastră, bărbaţi, colegi din PSD râdeţi la aceste glume. Este o ruşine”, a afirmat Claudiu Năsui, parlamentar USR.

”Domnule Bichineț, dacă există un deputat în această sală care nu își merită salariul, acesta sunteți dvs! Nu reprezentati această instituție, și impreună cu PNL ne delimitam de comportamentul pe care îl afișati în fața acestei tari”, a spus Pavel Popescu.

În final, Bichineț a venit să își ceară scuze:

„Eu sunt capabil să-mi prezint scuze ori de câte ori greşesc. Domnule, să nu aveţi cu toţii televizor, să nu fi aflat că Portocală Negulescu folosea, şi eu am citat, că singura lui bucurie în lumea aceasta este paraditul la cetăţeni? Dar dacă s-a înţeles altfel, îmi prezint scuze domnişoarelor, doamnelor şi domnilor. Atât am avut să vă spun”, a revenit Bichineţ.

Andreea Cosma şi fratele ei, Vlad, au făcut mai multe dezvăluiri, în ultima perioadă, privind activitatea unor procurori din cadrul DNA Ploieşti. Vlad Cosma a prezentat mai multe înregistrări pe care le-a realizat încă din 2015 în sediul DNA Ploieşti, acuzând patru procurori, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, de falsificare de probe. Fostul deputat a depus şi o plângere penală împotriva magistraţilor. El a fost citat, marţi, pentru a îşi susţine plângerea însă nu s-a prezentat.

Sursa: realitatea.net