Deputatii au respins ARESTAREA deputatului PSD Ion Stan!

454

21 ion stanCamera Deputatilor a respins prin vot, ridicarea imunitatii deputatului PSD Ion Stan. Conform unor surse parlamentare, s-au inregistrat 226 de voturi „impotriva” cererii MJ se incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD si doar 145 de voturi „pentru”.

Votul a fost secret cu bile.

Potrivit anchetatorilor, deputatul PSD Ion Stan i-ar fi cerut denuntatorului sau, omul de afaceri Nicusor Dima, „cate doua milioane, de benzina”, pentru cele 600 de masini pe care intentiona sa le foloseasca in campanie, la randul sau Dima estimand ca este vorba despre „un miliard, un miliard doua sute”.

Potrivit referatului trimis de DNA Camerei Deputatilor, prin care se solicita incuviintarea arestarii deputatului PSD Ion Stan, procurorii arata ca parlamentarul a beneficiat de foloase materiale din partea denuntatorului sau.

In interceptari, Ion Stan ii solicita denuntatorului sau sa il ajute financiar in campania electorala, acesta precizand procurorilor, de asemenea, ca in 2009 a platit pentru peste 155.000 de galeti rosii care au fost impartie in campania electorala pentru europarlamentare. In schimbul banilor, Stan i-a promis omului de afaceri contracte pe bani publici.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos