Deputatul Alin Trasculescu a fost retinut dupa ce a fost prins luand mita! Firma sa neutralizeaza balegarul pe banii primariilor din Vrancea!

636

Deputatul PDL de Vrancea Alin Trasculescu a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant in Focsani, de procurorii DNA, in timp ce primea mita de la un om de afaceri.

Alin Trasculescu este presedintele PDL Vrancea si candideaza pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 5 Marasesti.

Potrivit declaratiei de avere, acesta este asociat la TSDM Dollar Prod SRL firma ce are contracte cu primariile din judetul Vrance pentru neutralizarea deseurilor de origine animala!

Alaturi de sotia sa Trasculescu Anamaria, are trei autoturisme: Volkswagen Touareg, Volswagen Golf si un Mini N. Ca mai toti politicienii si familia Trasculescu are o pasiune pentru obiecte de arta si bijuterii. Numai in anul 2009 acesta a dobandit astfel de obiecte pretioase in valoare de 35000 de euro.

Cei doi soti au un credit de 11000 de euro contractat in anul 2006 la Banca Comerciala Unicredit Tiriac si care este scadent in anul 2016.

Alin Trasculescu a obtinut venituri de 63634 de lei din leafa de la Camera Deputatilor si inca aproximativ 4000 de lei de pe urma alocatiilor celor doi copii. Anamaria Trasculescu a avut venituri de 42000 de lei de la Banca Unicredit Tiriac.

Declaratie de avere Alin Trasculescu!

Declaratie de interese Alin Trasculescu!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos