Deputatul cu mitraliera suprinde din nou: „Eu sunt mai indreptatit sa vorbesc decat altii in tara asta, pentru ca EU AM FACUT REVOLUTIA!”

478

Deputatul PSD Catalin Radulescu sustine ca interviul in care spunea ca este gata sa isi foloseasca mitraliera AKM impotriva protestatarilor a fost distorsionat si le-a cerut jurnalistilor de la Adevarul sa i se ia un nou interviu. El i-a amenintat pe jurnalisti si s-a laudat ca este prieten cu patronul ziarului.

In discutia cu jurnalistii Mihai Voinea si Cristian Delcea, deputatul PSD a avut grija sa mentioneze ca e prieten la catarama cu patronul ziarului „si ca – a dracu’ coincidenta! – chiar astazi are o intalnire cu el. ‘Las’ ca vorbesc eu cu Cristi (Cristian Burci – patronul Adevarul), ii spun eu lui…’”, relateaza Adevarul.

“Daca vreti sa nu fiti dati afara amandoi si sa nu va cer doua milioane de euro daune, ca aveti familii, de data asta scrieti ce vreau eu, nu ce vreti voi”, a incercat deputatul sa-i intimideze pe jurnalisti.

In timpul noului interviu, Radulescu a pretins ca este superior celorlalti romani. “In tara asta eu am mai mult drept sa vorbesc decat altii, pentru ca am facut Revolutia”.

„Catalin Radulescu ne-a chemat la Parlament pentru un drept la replica, dar nu prea ne-am inteles. La final, aceasta scena superba: Radulescu se ridica de pe fotoliu si il remarca pe Vlad Cosma (fost deputat PSD pe care l-am intervievat in 2013). Cei doi oameni de stat se imbratiseaza energic, sarutandu-se pe obraji. Apoi, Cosma ne arunca o privire si il intreaba pe Catalin Radulescu: ‘Te-au facut si pe tine astia?’”, a notat apoi jurnalistul MIhai Voinea pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos