Deputatul mitraliera, Catalin Radulescu, a luat-o la tinta pe Firea: „Nimeni din PSD nu o mai sustine, doar cativa securisti acoperiti! Voi propune retragerea sprijinului politic!”

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat miercuri ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu are sustinerea nimanui in partid, iar in grupul parlamentar colegii sunt nemultumiti de ea. Radulescu a mai spus ca edilul nu a facut nimic pentru Bucuresti, dar ca nu este vina partidului, si ca va propune retragerea sprijinului politic pentru Firea.

“Nu o sustine nimeni in partid (pe Gabriela Firea – n.r.), probabil ca o sustin cativa securisti acoperiti care sunt pe la noi prin partid, dar asta e viata, daca cineva nu vrea sa asculte ca trebuiau sa plece demult din partidul nostru, uite ca asa se intampla. Nu cred ca o sustine nimeni. si ieri (marti – n.r.) in grupul parlamentar a fost o rumoare destul de mare vizavi de mult parlamentari care chiar i-au cerut domnului presedinte sa o cheme la grupul parlamentar, pentru ca lumea e nemultumita de ceea ce face ea. Noi o intelegem ca nu a facut nimic pentru Bucuresti, insa nu e de vina partidul. Noi cand punem in functii niste persoane, trebuie sa isi asume responsabiitatea. Chestia ca nu a ajutat-o Guvernul, asta e culmea. (…) Asta e o chestiune penibila pe care dansa o foloseste acuma ca sa se scoata fata de cetatenii romani. (…) Nu e vinovat partidul sau presedintele ca ea nu se pricepe in functia pe care si-a dorit-o”, a declarat Catalin Radulescu, miercuri, in Parlament.

De asemenea, deputatul a sustinut ca va propune ca PSD sa ii retraga Gabrielei Firea sprijinul politic, afirmand ca nu este permis ca ea sa atace partidul si pe presedinte.

“Daca continua cu astfel de atacuri, eu deja m-am gandit, o sa discut si cu conducerea, si cu presedintele partidului, dar, probabil, vreau sa cer ca acelasi tratament care s-a facut in general pentru membrii de partid care au gresti mult mai putin public ca doamna Firea, sa vedem daca conducerea partidului este de acord sa ii ridicam sprijinul politic. Nu este permis ca un membru de partid sa iasa public de cateva zile, sa nu se potoleasca si sa isi vada de treaba ei la primarie, pentru asta a fost pusa acolo si continua sa atace partidul si pe presedintele partidului si sigur ca pe noi ne deranjeaza, ca e un prejudiciu de imagine”, a adaugat Radulescu, citat de News.ro.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a continuat miercuri atacurile impotriva lui Liviu Dragnea, sustinand, intr-o conferinta de presa, ca liderul PSD a declansat o campanie de defaimare a sa. Firea a sustinut ca, astfel, a fost lansata la adresa ei o „acuzatie diabolica, transmisa in interiorul si exteriorul tarii”, conform careia ea s-ar fi transformat in purtatorul de cuvant al celor care se opun gratierii si aministiei, subliniind ca acest subiect nu a fost discutat in PSD, ci doar de Liviu Dragnea cu cativa apropiati.

Edilul spune ca in continuare crede ca ar fi benefic atat pentru partid, cat si pentru Guvern, ca presedintele PSD Liviu Dragnea sa se retraga, dar ca acest punct de vedere ii apartine si un astfel de subiect ar trebui discutat cu colegii din partid.

Deputatul mitraliera, Catalin Radulescu, a luat-o la tinta pe Firea: „Nimeni din PSD nu o mai sustine, doar cativa securisti acoperiti! Voi propune retragerea sprijinului politic!” was last modified: septembrie 5th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre